Delicte

Percheziții în Brașov, astăzi, la magazinele și locuințele unor persoane care ar vinde produse contrafăcute (video)

Au loc percheziții astăzi, în Brașov, la magazinele și locuințele unor persoane care ar vinde produse contrafăcute.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul luptătorilor aparținând Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov și polițiști criminaliști, pun în aplicare astăzi 7 mandate de percheziție domiciliară pe raza muninicipiului Brașov.
Perchezițiile se efectuează la punctele de lucru ale unei societăți comerciale și la domiciliile reprezentanților acestei societăți, ca parte a continuării activităților investigative, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “punere în circulație de produse contrafăcute”, faptă pevăzută de Legea nr. 84/1998.

„Cu ocazia efectuării acestor percheziții se urmărește identificarea și ridicarea în vederea continuării cercetărilor de articole vestimentare, încălțăminte, parfumuri și bijuterii contrafăcute, precum si înscrisuri din care rezultă veniturile realizate din vânzarea acestor bunuri și prețurile practicate. La finalizarea perchezițiilor urmează ca în baza unor mandate de aducere să fie conduse la sediul Poliției Brașov 2 persoane pentru audieri”, au informat reprezentanții IPJ Brașov.
Activitatea se desfășoară sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button