Delicte

Un român a reușit să păcălească o femeie cu zeci de mii de euro

Un român a reușit să păcălească o femeie cu zeci de mii de euro

O femeie care locuiește în nordul Spaniei a intrat în vorbă, pe Facebook, cu un fals soldat american care, spunea el, era într-o misiune în Siria. După o perioadă de conversație, acesta i-a cerut bani, spunându-i că are nevoie urgent să plece din Siria în SUA și că superiorii săi nu îi permit, conform digi24.

După ce a transferat 22.350 de euro în trei tranșe, femeia și-a dat seama că este o păcăleală, s-a dus la poliție, unde autoritățile au încercat să îl găsească pe bărbat. Ulterior, acestea au descoperit că două persoane se aflau în spatele contului fals, un român și un nigerian.

Cei doi au fost arestați, miercuri a fost termenul de judecată, iar procurorii cer șase ani de închisoare pentru ambii, cu mențiunea că vor să comute pedeapsa în expulzarea de pe teritoriul național și îndeplinirea ei pe teritoriul de unde provin cei doi, dar și returnarea sumei către femeia păgubită.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare