Delicte

Un poliţist oprit în trafic a refuzat alcooltestul

Un poliţist oprit în trafic a refuzat alcooltestul

Un poliţist de 57 de ani, angajat al IPJ Constanţa, a fost oprit în trafic de colegii săi după ce a condus haotic în trafic. Acesta a refuzat testarea atât la faţa locului cât şi la spital.

Potrivit IPJ Constanţa, bărbatul nu se afla în timpul serviciului şi a fost oprit după ce la 112 a fost primit un apel care anunţa că un autoturism ar circula imprudent. La nivelul instituţiei se fac verificări prin Biroul Control Intern, relatează Agerpres.

La data de 14 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia – Biroul Siguranţă Rutieră Mangalia, în jurul orei 18,46, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un autoturism ar circula imprudent. Poliţiştii au identificat autoturismul în trafic, stabilind că este condus de un bărbat, de 57 de ani”, precizează sursa citată.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatele din dotare. Ulterior, acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde a refuzat prelevarea acestora, arată IPJ.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice. Bărbatul este cadru al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi nu se afla în timpul serviciului.

„La nivelul instituţiei noastre se fac verificări prin Biroul Control Intern”, menţionează sursa citată. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare