Delicte

Trei dosare de tâlhărie soluţionate de Curtea de Apel Braşov în aceeaşi zi

 

Trei braşoveni au avut parte de agravarea pedepsei, pentru tâlhărie, ieri, la Curtea de Apel Braşov, aceştia fiind judecaţi în dosare separate.

Astfel, într-unul dintre cazuri, inculpatul, pe nume Raul G., s-a ales cu o pedeapsă definitivă de 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, după ce a fost arestat preventiv din data de 24 septembrie 2015. Sentinţa a fost dată, în condiţiile în care acesta avea de acum trei ani o pedeapsă la 1 an de închisoare cu suspendare condiţionată.

În al doilea dosar, inculpatul, Ionuţ Cătălin B., s-a ales cu 3 ani de închisoare cu suspendare, având termen de supraveghere de 6 ani, calculat din noiembrie 2013 (când primise altă condamnare cu suspendare, tot pentru tâlhărie). În fapt, magistraţii Curţii de Apel Braşov i-au dat 1 an de închisoare în prezentul dosar, apoi l-au contopit cu cei 3 ani cu suspendare primiţi în 2013 şi au aplicat termenul de supraveghere care se calculează de atunci.

În fine, în al treilea dosar penal, inculpatul Florin P.s-a ales cu 2 ani de închisoare cu termen de supraveghere de 3 ani, în condiţiile în care la Judecătoria Braşov primise 1 an şi 6 luni de închisoare cu termen de supraveghere de 2 ani. Anchetatorii nu au oferit informaţii cu privire la faptele săvârşite de inculpaţi în niciunul dintre dosare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button