Delicte

Taxi furat de un client, în Brașov

Taxi furat de un client, în Brașov…

Polițiștii brașoveni efectuează acte de urmărire penală, cu persoana cercetată în stare de reținere. Tânărul ar furat autovehicul  și l-ar condus fără să dețină permis de conducere, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Cazul a avut loc ieri, în prima zi de Paște.
Polițiștii din cadrul Secției 3 de Poliție Brașov au fost sesizați de un taximetrist cu privire la faptul că, un client a plecat cu autovehiculul.


„Cercetările pe care polițiștii le-au efectuat, au dus la stabilirea situației de fapt. Astfel, în jurul orei 19.00, un bărbat de 22 ani, din localitatea Ormeniș, județul Brașov, ar fi comandat un taxi pentru a ajunge din localitatea de domiciliu, în municipiul Brașov.
Pentru că bărbatul nu avea bani asupra sa, i-a lăsat drept gaj taximetristului telefonul mobil și l-a asigurat că în Gara CFR va fi așteptat de o rudă a sa, care îi va achita contravaloarea cursei.


La destinație, conducătorul taxi a constatat că a fost dus în eroare de client, astfel că a refuzat să îi înmâneze clientului bunul până la achitarea valorii cursei efectuate, fapt ce l-a determinat pe bărbatul din Ormeniș să sustragă din contact cheile taximetrului.
După un timp, bărbatul a revenit în zona unde se afla parcat autovehiculul taxi, s-a urcat la volanul acestuia și l-a condus, însă a fost surprins de un echipaj de poliție”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Agenții au constatat că tânărul nu deține permis de conducere. Etilotestul a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Inculpatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Prevenivă al IPJ Brașov.
Polițiștii din cadrul Secției 3 de Poliție Brașov continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button