Delicte

Tânăr depistat șofând prin județul Brașov după ce ar fi consumat amfetamină

Un tânăr din Timiș a fost depistat șofând prin județul Brașov după ce ar fi consumat amfetamină. Polițiștii din Râșnov i-au întocmit dosar de cercetare penală.

„Acțiunea s-a petrecut la data de 11.03.2023, când, în cadrul unui control desfășurat pe raza localității, polițiștii au oprit un autovehicul înmatriculat în județul Timiș, la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani.
Întrucât pe parcursul verificărilor persoana prezenta o stare atipică de agitație, polițiștii au efectuat un test pentru stabilirea prezenței substanțelor interzise în organism, iar rezultatul a fost pozitiv pentru substanța AMPHETAMINE.
Față de rezultatul obținut, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice pentru a se stabili cu exactitate substanțele interzise prezente în organism”, au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

Vezi și: Șofer reținut de polițiștii din Râșnov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button