Delicte

Suspectul în cazul dublei crime din județul Brașov rămâne în arest preventiv

Suspectul în cazul dublei crime din județul Brașov rămâne în arest preventiv. Tribunalul Brașov a admis solicitarea de prelungire a mandatului.

„Ora estimata: 10:30
Complet: JDL8
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: Admite propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov. În baza art. 234 şi urm. Cod procedură penală, dispune prelungirea măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul PEPINE IOAN DANIEL (fiul lui …), cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, prev.de art. 189 alin. 1 lit. f) C.pen. pentru o perioadă de 30 zile începând cu data de 16.02.2023 şi până la data de 17.03.2023 inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţie procurorului şi a inculpatului, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 08.02.2023, ora 12.00.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  25/2023  08.02.2023″, se arată pe site-ul Tribunalului Brașov.

Bărbatul și-ar fi omorât vărul și pe soția acestuia, care îi erau vecini. Ar fi pătruns în casa lor din Șimon în toiul nopții și i-ar fi atacat cu un cuțit și cu toporul, în dormitorul conjugal. Victimele au fost găsite moarte a doua zi dimineață. Crima ar fi fost comisă pe fondul unor conflicte mai vechi, pornite de la hotarul caselor. Trebuie să se stabilească, totuși, dacă suspectul avea discernământ. Până la condamnarea definitivă, bărbatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Vezi și:
Noi informații din anchetă în cazul dublei crime din județul Brașov

Ce bilet a fost găsit în casa bărbatului acuzat de dubla crimă din Șimon, Brașov

(video) Suspectul în cazul dublei crime din județul Brașov s-a rănit la gât înainte să se predea. Recunoaște parțial comiterea faptelor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button