112

(video) Suspectul în cazul dublei crime din județul Brașov s-a rănit la gât înainte să se predea. Recunoaște parțial comiterea faptelor

Suspectul în cazul dublei crime comise ieri noapte, în satul Șimon din județul Brașov, s-a rănit la gât înainte să se predea. Ieri, el s-a închis în podul casei sale și s-a tăiat în zona gâtului cu un cuțit, însă în cele din urmă s-a predat, ca urmare a negocierilor. Recunoaște parțial comiterea faptelor. Astfel, el recunoaște că a atacat victimele cu un cuțit, în propria lor locuință, dar nu și că a folosit un topor. Bărbatul se află în stare de reținere. El era vecin cu tinerii uciși (soț și soție), fiind și vărul uneia dintre victime (al bărbatului). Între ei existau conflicte mai vechi, ajunse inclusiv in instanță, pornite de la grănițuire (determinarea limitelor dintre proprietățile lor).

Avea sau nu discernământ?!

Ceea ce nu se știe la această oră este dacă suspectul are sau nu probleme psihice și dacă avea sau nu discernământ în momentul comiterii faptelor. Urmează ca specialiștii să răspundă la aceste întrebări. În filmulețul alăturat găsiți declarația procurorului Adrian Radu, reprezentant al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Suspectul în cazul dublei crime…

Vezi și:

Suspect reținut pentru uciderea celor doi tineri din județul Brașov. Au fost atacați în dormitor, în toiul nopții… Detalii șocante…

Ei sunt tinerii morți în condiții suspecte, în județul Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Esentialul e la sfarsitul asa zisului articol: “ Între ei existau conflicte mai vechi, ajunse inclusiv in instanță, pornite de la grănițuire (determinarea limitelor dintre proprietățile lor).” Cam asa se finalizeaza mai toate interventiile autoritatilor. Apeleaza oamenii la ei si se… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] (video) Suspectul în cazul dublei crime din județul Brașov s-a rănit la gât înainte să se pre… […]

1 an în urmă

[…] (video) Suspectul în cazul dublei crime din județul Brașov s-a rănit la gât înainte să se pre… […]

1 an în urmă

[…] (video) Suspectul în cazul dublei crime din județul Brașov s-a rănit la gât înainte să se pre… […]

Back to top button