112

Noi informații din anchetă în cazul dublei crime din județul Brașov

Noi informații din anchetă în cazul dublei crime din județul Brașov. „Până în prezent a fost dispusă expertiza ADN și va fi dispusă și o expertiză psihiatrică. A fost reaudiat suspectul, în principal pentru a i se lua consimțământul la expertizare, dar și pentru a fi verificate diferitele ipoteze despre mobilul faptei născute din probe dar și din zvonul public. Au fost audiați până ieri 8 martori și azi mai este audiat încă unul”, a informat Adrian Radu, prim-procurul Parchetul de pe langa Tribunalul Brașov.

Dubla crimă a avut loc în satul Șimon (zona Bran) din jud. Brașov. Victime au fost soț (cadru ISU Brașov) și soție (asistentă la Spitalul de Copii Brașov). Ambii au fost uciși în toiul nopții, în dormitorul conjugal, cu lovituri de cuțit și de topor. Suspect este un vecin, văr cu una dintre victime (cu bărbatul). El se află în arest preventiv.

Vezi și: Victimele din Șimon, județul Brașov, au fost ucise cu lovituri de cuțit și topor. A existat un complice? Noutăți din anchetă (video)

Ce bilet a fost găsit în casa bărbatului acuzat de dubla crimă din Șimon, Brașov

(video) Suspectul în cazul dublei crime din județul Brașov s-a rănit la gât înainte să se predea. Recunoaște parțial comiterea faptelor

Suspect reținut pentru uciderea celor doi tineri din județul Brașov. Au fost atacați în dormitor, în toiul nopții… Detalii șocante…

Ei sunt tinerii morți în condiții suspecte, în județul Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Si? Care sunt informatiile noi? Asta a fost toata repostarea?

Chilly Willy
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

pentru unii ca tine trebuie repetata o stire…acum ai priceput si matale despre ce e vorba ..cred..sper …retardatuleee

1 an în urmă

[…] Vezi și:Noi informații din anchetă în cazul dublei crime din județul Brașov […]

1 an în urmă

[…] și-a recunoscut faptele. Crimele s-au produs pe fondul neînțelegrilor cauzate de… 40 de centimentri de […]

Back to top button