Delicte

Spărgător de locuințe încătușat astăzi, la Brașov (video)

Un spărgător de locuințe a fost încătușat astăzi, la Brașov, în urma unei percheziții.

Furtul a avut loc în nopțile trecute. Făptașul a pătruns în locuință forțând fereastra de la bucătărie. Ulterior, a sustras bunuri de peste 10.000 de lei. Astăzi, el a fost ridicat de anchetatori.


„Polițiștii Biroului de Investigatii Criminale – Brașov, după o muncă susținută de peste o săptămână, au reușit identificarea, depistarea și reținerea autorului unui furt din locuințe.
Astfel, la data de 19.12.2022, Poliţia Municipiului Braşov a fost sesizată de proprietarul unei locuințe cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au pătruns în locuință prin escaladarea și forțarea ferestrei, de unde i-au sustras mai multe bunuri.
În urma activităţilor de investigaţii întreprinse în cauză de polițiştii Biroului de Investigatii Criminale – Brașov (BIC), s-a stabilit momentul săvârșirii infracțiunii, precum și identitatea autorului, fiind vorba despre un bărbat de 31 de ani, din municipiul Brașov, care, în data de 17.12.2022, pe timp de noapte, a pătruns în locuință prin escaladarea pervazului ferestrei și, apoi, prin forțarea sistemului de închidere al ferestrei de la bucătăria apartamentului, de unde a sustras mai multe bunuri, producând astfel un prejudiciu de peste zece mii de lei”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Percheziție făcută astăzi


Astăzi a avut loc o percheziție. Mandatul a fost pus în aplicare de politiştii din cadrul BIC Brașov cu sprijinul Serviciului Criminalistic și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
În urma percheziţiei efectuate, suspectul a fost depistat la domiciliu. El a fost condus la sediul unităţii de poliție. Prin ordonanţa organelor de cercetare penală s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de acesta pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, conform sursei citate.

Vezi și:

Amenințări cu sinuciderea la etajul 6 al unui hotel din Brașov (video)

A furat o mașină, apoi a abandonat-o după ce… a alimentat-o greșit


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button