112

Amenințări cu sinuciderea la etajul 6 al unui hotel din Brașov (video)

Amenințări cu sinuciderea la etajul 6 al unui hotel din Brașov. Un bărbat a amenințat că se va arunca de la etajul 6 al unității de cazare. S-a întâmplat în noaptea de Crăciun. Turistul ar fi comis gestul după o ceartă cu iubita sa.

„Poliția Brașov a fost sesizată la data de 25.12.2022, în jurul orei 03.20, cu privire la faptul că, o persoană ce se află cazată într-o unitate hotelieră din municipiul Brașov amenință că se va arunca în gol de la fereastra etajului cu numărul șase. La fața locului au fost direcționate, de îndată, mai multe forțe operative aparținând M.A.I., între care și doi polițiști, negociatori în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Brașov.
Din documentarea incidentului s-a stabilit că, persoana în cauză se afla cazată în unitatea hotelieră împreună cu familia și, pe fondul unor discuții în contradictoriu, i-a spus concubinei că se va sinucide, fapt pentru care a ieșit la balcon, a escaladat balustrada imobilului și s-a poziționat pe pervazul exterior al acestuia, situat la o înălțime de aproximativ 20 m față de nivelul solului, simulând desprinderea și precipitarea din acel loc.
Intervenția celor doi polițiști negociatori, care s-a desfășurat pe parcursul mai multor ore alături ce celelalte forțe angrenate, a făcut că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, să fie convins să renunțe la acțiunea sinucigașă și să coboare în siguranță.
După incident, persoana a fost preluată și evaluată de personal medical de specialitate și, în scop preventiv, după externare, a fost condus la o unitate de poliție unde a beneficiat de consiliere”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Amenințări cu sinuciderea…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Amenințări cu sinuciderea la etajul 6 al unui hotel din Brașov (video) […]

1 an în urmă

[…] Amenințări cu sinuciderea la etajul 6 al unui hotel din Brașov (video) […]

Back to top button