Delicte

Șofer oprit de polițiști din județul Brașov, pozitiv la „Benzodiazepines, Amphetamine și Metamphetamine”

Șofer oprit de polițiști din județul Brașov, pozitiv la „Benzodiazepines, Amphetamine și Metamphetamine”. Bărbatul a fost oprit pentru control ieri, în jurul orelor 15.30, în Râșnov. Mai exact, acesta șofa pe str. Valea Cetății, când a fost oprit de echipaj.


„Întrucât polițiștii au observat indicii în comportamentul conducătorului auto că s-ar fi aflat sub influența unor substanțe interzise, au procedat la testarea acestuia din punct de vedere al prezenței unor astfel de substanțe în organism iar rezultatul a fost pozitiv la Benzodiazepines, Amphetamine și Metamphetamine”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, subcomisar Florentina Manolache.
Polițiștii au întocmit dosar penal. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.


Tot ieri, polițiștii de la Biroul Rutier Brașov i-au deschis dosar penal unui șofer bucureștean.
Tânărul de 24 de ani a fost oprit pentru control în jurul orelor 10.15, pe str. Poiana Soarelui din Poiana Brașov. „Întrucât conducătorul auto prezenta în comportamentul său o stare de agitație, s-a procedat la testarea lui din punct de vedere al stabilirii prezenței alcoolului în organism, iar rezultatul a indicat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur. Acest dosar este instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

În fine, tot ieri, polițiștii râșnoveni au oprit în trafic un șofer în vârstă de 28 de ani care avea o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, și acest bărbat s-a ales cu dosar de cercetare penală. Controlul a avut loc tot pe str. Valea Cetății, pe la orele 15.00.
În toate cele trei cazuri, șoferilor le-au fost recoltate probe biologice.

Vezi și: Șoferi prinși drogați cu cannabis și/sau cocaină, în Poiana Brașov și Râșnov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button