Delicte

Șoferi prinși drogați cu cannabis și/sau cocaină, în Poiana Brașov și Râșnov

Un șofer a fost prins drogat cu cannabis și cocaină, în Poiana Brașov. Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov l-au oprit pentru control, în 4 martie, orele 8.45, pe brașoveanul în vârstă de 30 de ani. Acesta șofa pe str. Poiana Soarelui.
„Întrucât polițiștii au observat indicii în comportamentul conducătorului auto că s-ar fi aflat sub influența unor substanțe interzise, au procedat la testarea acestuia din punct de vedere al prezenței unor astfel de substanțe în organism iar rezultatul a fost pozitiv la cocaină și cannabis”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, subcomisar Florentina Manolache.
În cauză s-a întocmit dosar penal. Se fac cercetări pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Șoferi prinși drogați cu cannabis și/sau…

Și polițiștii din Râșnov efectuează cercetări în cadrul a două dosare penale. Ei au depistat sâmbătă doi șoferi aflați sub influența unor droguri.
„Astfel, în timp ce polițiștii rutieri desfășurau activități pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau substanțelor psihoactive, în data de 04 martie 2023, între orele 17.00-21.00, pe str. Valea Cetății din localitatea Râșnov, au oprit pentru control doi conducători auto, în vârstă de 21, respectiv 26 de ani.
Aceștia prezentau un comportament ce le-a creat polițiștilor suspiciunea că ar fi fost sub influența unor substanțe interzise, motiv pentru care cei doi tineri au fost testați din punct de vedere al stabilirii prezenței unor astfel de substanțe în organism.
Pentru tânărul de 21 de ani rezultatul a fost pozitiv la substanța cannabis. Pentru cel de-al doilea – la substanța cocaină”, a explicat sursa citată.
Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

Vezi și: Persoană reținută pentru 24 de ore, în a doua zi de Massif


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
22 zile în urmă

[…] Vezi și: Șoferi prinși drogați cu cannabis și/sau cocaină, în Poiana Brașov și Râșnov […]

Back to top button