Delicte

Șofer drogat cu cocaină, oprit pe Ocolitoarea Brașovului, din cauza vitezei

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au oprit în trafic un autovehicul al cărui conducător se afla sub influența substanțelor interzise.

„Depistarea a avut loc pe varianta ocolitoarea a municipiului Brașov (VO1K), în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiști pentru prevenirea accidentelor rutiere, prin identificarea celor care încalcă regimul legal de viteză. În aces context, a fost oprit și un autoturism, condus de un bărbat de 28 de ani, din municipiul Brașov, care circula cu viteza de 112 km/h, pe un sector de drum a cărui viteză maximă stabilită era de 70 de km/h.


Pentru că cel oprit în trafic avea o stare de agitație pregnantă, polițiștii au efectuat un test pentru identificarea substanțelor interzise din organism, iar rezutatul a indicat o valoare pozitivă la cocaină”
, a informat Poliția Județeană Brașov.


Polițiștii au întocmit dosar penal, iar șoferului i-au fost luate mostre biologice. Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Șofer drogat cu cocaină, oprit pe Ocolitoarea Brașovului, din cauza vitezei […]

Back to top button