Delicte

Sibian reținut pentru proxenetism

Un bărbat de 36 de ani a fost reținut de polițiști, după trei percheziții efectuate, ieri, în județul Sibiu, într-un dosar de proxenetism.

„La data de 21 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au efectuat trei percheziții domiciliare, în județul Sibiu, într-o cauză penală care vizează săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Un bărbat a fost reținut.
Din materialul probator a rezultat că, în perioada 2022 –2024, un bărbat, de 36 de ani, ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către o femeie, de 22 de ani, solicitându-i acesteia sumele de bani obținute în urma întreținerii de raporturi sexuale cu diverse persoane”
, a informat Poliția.

În urma perchezițiilor efectuate în municipiul Sibiu, orașul Tălmaciu și localitatea Șelimbăr, au fost ridicate mai multe mijloace de probă care urmează a fi analizate de către anchetatori.

Polițiștii l-au reținut pe inculpat pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Bărbatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button