Delicte

Şi-a aruncat amicul de pahar în râu şi i-a furat banii

 
După ce s-a cinstit alături de un prieten, pe terasa unui local situat pe malul râului Ampoi, în Alba Iulia, un bărbat şi-a aruncat amicul în apă şi i-a sustras banii. Victima a sunat la 112, ieri seară, pe la orele 21.00, pentru a cere ajutor, iar cazul a fost preluat de jandarmi. Aceştia au găsit victima, un bărbat în vârstă de 32 de ani, în faţa unui bar de pe Bulevardul Victoriei. Omul era foarte agitat şi le-a povestit oamenilor în uniformă cum a fost îmbrâncit în râu de amicul lui şi cum i-ar fi fost sustraşi bani din buzunar.
Imediat după sesizare, jandarmii au reuşit să-l identifice pe suspect într-un bar de pe strada Alexandru Ioan Cuza. 
„Este vorba de un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Alba Iulia care, întrebat asupra comportamentului său, a admis că și-a îmbrâncit prietenul în râul amintit și și-a justificat gestul prin acea că victima i-ar fi făcut avansuri”, a explicat locotenent colonel Ovidiu Cosmin Jurcoveț, din cadrul IJJ Alba.
Existând suspiciuni de tâlhărie, jandarmii au întocmit proces verbal de constatare şi au predat cazul Poliţiei. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button