Delicte

Reglare de conturi în stil mafiot

Reglare de conturi în stil mafiot

Un bărbat de 33 de ani a fost măcelărit în plină stradă, sâmbătă seară, de mai mulți indivizi care aveau fețele acoperite cu cagule, scrie debraila.ro. Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată, suferind leziuni ce necesită îngrijiri medicale.

Bărbatul atacat ar fi membru al unei grupări interlope, au precizat surse judiciare pentru publicația citată. Se pare că la mijloc ar fi vorba despre o reglare de conturi.

Au vrut, la modul cel mai serios, să îl taie în bucăți!”, a declarat un cadru medical pentru debraila.ro.

Practic, victima a fost adusă la Spitalul Județean în stare extrem de gravă: avea numeroase plăgi prin înjunghiere, fracturi la tibie și traumatism cranio-cerebral cu hemoragie intracraniană.

Medicii de la Brăila au fost nevoiți să îi amputeze ambele mâini și l-au transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Reglare de conturi în stil mafiot. Criminaliștii au pornit deja o anchetă și au conturat deja un cerc de suspecți, însă deocamdată niciunul dintre agresori nu a fost prins, arată aceleași surse judiciare.

În aceste momente, polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru identificarea persoanelor ce se fac vinovate de săvârșirea faptei și stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a mai precizat Poliția Brăila. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button