Delicte

Rămășițele unei femei, găsite în trei valize

Rămășițele unei femei, găsite în trei valize.

Poliția din Florida a publicat fotografii cu portretul robot al unei femei încă neidentificată, ale cărei rămășițe au fost găsite în trei valize, de-a lungul Canalului Intracoastal Waterway din Delray Beach, la începutul acestei luni. În total, detectivii au găsit trei valize de-a lungul Delray Beach, la 15 kilometri nord de Boca Raton, pline cu rămășițe umane – una plutind în apă și, la scurt timp după aceea, alte două în locuri apropiate de-a lungul plajei, scrie CNN.

Poliția din Delray Beach a fost chemată la fața locului pe 21 iulie, după ce cineva a raportat că „a văzut ceva ciudat în calea navigabilă intracostală”, au precizat aceștia într-o declarație online. Autoritățile cred că victima a fost ucisă între 17 și 20 iulie.

Deși detaliile sunt limitate, poliția spune că victima este o femeie albă sau hispanică de vârstă mijlocie, cu părul șaten, înaltă de aproximativ 1,70 m, care ar putea avea sprâncenele tatuate și care purta un maiou negru cu flori de la marca braziliană „Betzabe”, și pantaloni scurți negri.

Poliția a publicat un portret robot al victimei, împreună cu imagini a două dintre valizele în care au fost găsite rămășițele ei – o geantă mov Palm Springs Ricardo Beverly Hills și o geantă Charlie Sport cu buline verzi și negre.

Autoritățile cer publicului să se uite la portretul robot și rezidenților care locuiesc de-a lungul căii navigabile Intercoastal Waterway să își verifice camerele de supraveghere video de acasă pentru a vedea dacă au surprins ceva.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button