Delicte

Profesor bătut de tatăl unui elev

Profesor bătut de tatăl unui elev. Un dascăl de 44 de ani a fost bătut marți de tatăl unui elev. S-a întâmplat la Școala Gimnazială din satul Slon, comuna Cerașu.

Conform unui comunicat al IPJ Prahova, pe 31 ianuarie, în jurul orei 16.15, polițiștii Secției Rurale Drajna au fost sesizați de către o colegă a profesorului din comuna Cerașu că acesta ar fi fost agresat de un bărbat.

Din verificări s-a stabilit faptul că profesorul ar fi fost lovit de un bărbat în vârstă de 63 de ani, tatăl unui elev. Acesta a susținut că fiul său ar fi fost agresat de către profesorul în cauză”, transmite poliția prahoveană.

Agresorul a fost reținut

Profesor bătut de tatăl unui elev. În urma conflictului, dascălul nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, informează Observatorul Prahovean.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

A fost deschis un dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și purtare abuzivă.

Update. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Prahova au reacționat după acest incident prin purtătorul de cuvânt al instituției.
Joi, 2 februarie, la nivel de școală va avea loc o ancheta internă, rezultatul urmând sa fie transmis ISJP. Copilul în cauză este autist și nu se cunosc motivele pentru care părintele a recurs la lovirea dascălului. În funcție de rezultatul anchetei interne, inclusiv după studierea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, dincolo de latura penală, care e de competența Politiei, pe linie educațională, dacă se constată că profesorul agresat, lucru pe care îl înfierăm, are un comportament abuziv față de elevi, va fi sancționat. Se poate ajunge de la un avertisment scris până la desfacerea contractului de muncă”, a declarat pentru observatorulph.ro Aurel Graur, purtător de cuvânt ISJ Prahova

Școala din Slon nu are pază asigurată, iar părintele agresor a intrat în unitatea de învățământ pe calea de acces a profesorilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button