Delicte

Patru polițiști de la IPJ Brașov, plasați sub control judiciar în dosarul de corupție

Patru polițiști de la IPJ Brașov au fost plasați sub control judiciar în dosarul de corupție. Măsura a fost dispusă astăzi, în urma audierilor. Toți cei patru lucrează la Poliția Codlea.

„După coroborarea probelor s-a conturat suspiciunea rezonabilă că 4 dintre persoanele cercetate au săvârşit infracţiuni de corupţie în legătură cu funcţiile publice deţinute, respectiv agenţi de poliţie rutieră în cadrul Poliţiei mun. Codlea. Ca urmare a acestui fapt, a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de ei şi li s-a adus la cunoştinţă actul de inculpare în prezenţa unui avocat. De asemenea, în cursul zilei de azi, după analiza condiţiilor legale, s-a dispus faţă de toţi cei 4 inculpaţi măsura controlului judiciar, stabilindu-se printre obligaţii şi aceea de a nu desfăşura activitatea de agent de poliţie rutieră în legătură cu care ar fi săvârşit faptele pentru care sunt cercetaţi”, a informat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Adrian Radu. Inculpații beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la momentul în care instanţa se pronunţă printr-o hotărâre judecătorească definitivă.

Vezi și:

Polițiștii de la IPJ Brașov acuzați de luare de mită au fost puși în libertate

Update. Cinci polițiști de la IPJ Brașov, reținuți pentru luare de mită

Percheziții la locuințele unor polițiști din IPJ Brașov și la sediul unei subunități de poliție


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

Unde o fi prostaletele putinist? Sa mai latre un pic de “opinie democratica? A inghetat slugoiul in cotețul lui de tabla? I-a inghetat copita si nu mai poate da copy-paste?

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 luna în urmă

Boschete… Codlea… Îți trezește amintiri, nu-i așa? Cât ai stat la Codlea, la răcoare?
Răspunde, dacă nu vrei să ne povestești de ce te-a tratat nebuna de moldovan, zisă Mengele cu fustă?

Back to top button