Delicte

Orădean prins drogat cu cocaină, în traficul din județul Brașov / Spaniol băut la volan

Orădean prins drogat cu cocaină, în traficul din județul Brașov…

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au întocmit dosare penale și efectuează activități de cercetare după ce au identificat în trafic conducători auto care se aflau sub influența alcoolului ori a substanțelor interzise.

-La data de 5 august a.c., in jurul orei 20.50 polițiștii rutieri au oprit un autoturism pe DN1E și au efectuat un test conducătorului auto, de 26 de ani, din municipiul Oradea, în urma căruia s-a stabilit că se afla sub efectul substanțelor cocaină și benzodiazepină.

-La data de 6 august a.c., in jurul orei 01.00 polițiștii rutieri au oprit pe o stradă, din municipiul Brașov, un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, de 43 de ani, cetățean spaniol.
Pentru că persoana oprită prezenta indicii că s-ar afla sub influența alcoolului, s-a efectuat un test conducătorului auto, în urma căruia s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pentru rezultatul înregistrat, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru a i se recolta mostre biologice, însă a refuzat acestă procedură.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au fost sesizați cu privire la un accident rutier: un autoturism și un moped au intrat în coliziune.
Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 35 de ani, conducător al mopedului, avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată, verificările efectuate în bazele de date au arătat că acesta nu era nici deținător de permis de conducere.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale, instrumentate sub coordonarea parchetelor competente.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button