Delicte

O „vedetă” TikTok face muncă în folosul comunității

O „vedetă” TikTok face muncă în folosul comunității, după ce a fost găsită vinovată de conducere fără permis. Românca, despre care spynews.ro, scrie că are operații estetice de 120.000 de euro, a primit închisoare cu suspendare și 140 de zile de muncă în folosul comunității.
Nicola Julia, cunoscută pe rețelele de socializare pentru formele în care a investit o avere, a efectuat primele ore de muncă în folosul comunității.


„Am fost la o instituție ce se ocupă cu copiii de dizabilități, la noi, la Brăila. Nu m-au chinuit atât de mult, m-au pus să răzuiesc gardul de vopseaua veche care a fost și să-l revopsesc, să-l fac ca nou. Am băgat vreo 4-5 ore, dar mai am 135 de ore până termin. Astăzi a fost prima zi, trebuie să fac 140. M-am dus aranjată, cochetă, cu bijuterii, când m-au văzut mi-au și zis că uite ce cochetă am venit să dau cu var”, a spus Nicola Julia pentru spynews.ro.


Ea spune că va merge în fiecare zi pentru a putea scăpa cât mai rapid de obligație.
”Mi-au dat ei acolo o uniformă, bijuteriile le-am ținut în continuare pe mine și am vopsit. Am fost și mi-am făcut treaba, eram puțin buimacă că nu mă prea odihnisem. O să mă duc în fiecare zi ca să scap cât mai repede de ore. Nu știu dacă voi mai face și altceva, momentan avem gardul de vopsit, dar probabil o să mă pună să fac și curat prin curte, să dau și cu mătura, dar voi face treabă ca să scap de orele astea”, a zis ea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button