Delicte

O româncă și-a vândut fetița unui pensionar din Franța

O româncă și-a vândut fetița unui pensionar din Franța

O româncă în vârstă de 27 de ani și partenerul ei sunt suspectați că și-au vândut fiica în vârstă de 12 ani, pentru a întreține relații sexuale, în Franța, cu un pensionar de 70 de ani. Femeia și bătrânul au fost arestați, iar tatăl a fugit cu fetița, fiind căutați de poliție, scrie Le Parisien.
Pe 22 februarie, a fost declanșată o investigație judiciară asupra faptelor, a confirmat agenției de presă AFP o sursă din anchetă. Bărbatul de 70 de ani a fost audiat cu privire la agresiunea sexuală asupra unui minor, în timp ce mama femeii este urmărită penal pentru trafic de persoane.

Cei doi au fost plasați în arest preventiv. Conform presei din Hexagon, pensionarul a fost prins în flagrant în momentul în care comitea infracțiuni față de copilă, pe 19 februarie, într-un cinematograf din Paris, unde se aflau inclusiv mama și tatăl copilei.
O româncă și-a vândut fetița unui pensionar din Franța. Faptele s-ar fi petrecut de-a lungul mai multor ani, timp în care bărbatul le-ar fi dat părinților minorei aproape 90.000 de euro, pentru a se putea angaja în acțiunile de care este acuzat..
Pensionarul le-ar fi spus anchetatorilor că a oferit acești bani din „generozitate”, însă polițiștii nu îl cred. Ambii părinți ai fetei sunt de naționalitate română.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Țigani borîți, nu români.

Back to top button