Delicte

O româncă a vrut să jefuiască un oficiu poștal din Italia

O româncă a vrut să jefuiască un oficiu poștal din Italia.

O femeie de 63 de ani din România a fost arestată, după ce a încercat să jefuiască un oficiu poștal din Italia. Românca s-a dus la unul dintre ghișee și a amenințat-o pe angajata poștei cu un cuțit:

„Dați-mi banii sau vă dau foc!”.

Câteva minute mai târziu, femeia a fost imobilizată de polițiștii chemați în ajutor. Românca spune că a recurs la acest gest din disperare, întrucât nu mai avea bani de chirie, scrie Torino Cronaca.
Incidentul a avut loc luni dimineață, la oficiul poștal din Caluso, regiunea Piemont, Italia. Femeia a intrat în sediul poștei cu fața acoperită de o mască de protecție. Într-un moment de inspirație, scrie sursa citată, angajata i-a indicat româncei un alt ghișeu, spunându-i că acolo sunt, de fapt, banii.

În tot acest timp, directorul oficiului poștal a reușit să se strecoare din clădire și să cheme polițiștii, a căror secție e în vecinătatea poștei. Românca a fost imobilizată și dezarmată. În geanta ei, polițiștii au găsit două sticle cu benzină, cu care femeia ar fi vrut să dea foc oficiului poștal.

O româncă a vrut să jefuiască un oficiu poștal din Italia. Întrebată de ce a recurs la acest gest, românca a spus că are grave probleme financiare și că nu mai avea bani nici măcar să-și plătească chiria.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare