Delicte

O femeie și-a ucis prietena cu peste 50 de lovituri de ciocan / 16 ani de închisoare

O femeie și-a ucis prietena cu peste 50 de lovituri de ciocan. Svetlana Svedova (foto), 47 de ani, originară de Letonia, a ucis-o pe Ludmila Poletelova, prietena sa, cu peste 50 de lovituri de ciocan cu gheare. Victima, care avea 61 de ani, a fost găsită moartă în locuința ei din Irlanda de Nord, pe 23 aprilie 2021, la trei zile după atac, informează Daily Mail.

Joi, 9 martie, a fost dată sentința în acest caz.

Cadavrul femeii a fost descoperit de un coleg de serviciu. Omul a fost trimis la domiciliul Ludmilei Poletelova după ce aceasta a lipsit de la lucru. În timp ce femeia absenta de la muncă, Svedova a venit și i-a ținut locul. Aceasta prezenta răni pe brațe, fapt ce a atras atenția celor din jur. Mai mult, pe 20 aprilie, Svetlana Svedova a fost surprinsă de camerele de supraveghere din oraș în timp ce arunca două pungi într-un coș de gunoi, la aproximativ 12 ore după ce își vizitase prietena. În acestea s-ar fi aflat și arma crimei.

Joi și-a aflat sentința

O femeie și-a ucis prietena cu peste 50 de lovituri de ciocan. Punând cap la cap toate aceste informații, oamenii legii au luat-o în vizor pe Svetlana Svedova. Autopsia a arătat că, din cauza loviturilor pe care le-a primit în cap, Ludmila Poletelova a suferit fracturi multiple ale craniului.

Moartea femeii a fost „brutală și îngrozitoare”, a spus judecătorul din acest caz.

După ce a fost reținută, Svedova le-a spus polițiștilor că și-a vizitat prietena și că au băut împreună 12 cutii cu bere. Ea a precizat că nu a ucis-o Poletelova.

Nu am ucis-o. Am fost ultima care a văzut-o în viață”, le-a spus Svedova ofițerilor. Ea a adăugat că a lăsat-o pe prietena ei „în siguranță”.

Ulterior, s-a aflat că individa nu își achitase chiria la timp. Ea a împrumutat 800 de lire sterline de la prietena ei, iar a doua zi după ce a comis crima a plătit peste 500 de lire sterline unui agent de închiriere. La tribunal, ea a spus că banii îi avea de la fiul ei.

În cele din urmă, în decembrie anul trecut, Svetlana Svedova a pledat vinovată pentru crimă.
Joi, 9 martie, ea a aflat că va petrece 16 ani în închisoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button