Delicte

Încă un parlamentar e pe cale să ajungă în „beciul domnesc”

 

E vorba de deputatul Nicolae Păun, totodată preşedinte al Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa, acuzat de DNA de mai multe infracțiuni de corupție, printre care spălare de bani, deturnare de fonduri și evaziune fiscală, prin „manevrarea” unor fonduri europene destinate romilor. 

Procurorii DNA l-au audiat azi timp de mai multe ore, după care au decis să-l rețină pentru 24 de ore, urmând să se facă propunerea de arestare preventivă în fața Curții Supreme. 

Potrivit informașiilor transmise de DNA, Nicola Păun este urmărit penal, bănuit fiind de folosire sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinaţiei fondurilor europene, deturnare de fonduri, spălare a banilor, cumpărare de influenţă, influenţare a declaraţiilor, toate în formă continuată.

Ce spun procurorii despre acest caz puteți afla de aici: 

Extindere anchetă deputat în dosar fraudă fonduri europene Partida Romilor

UP președinte și vicepreședinte ANAF și alte persoane, în dosar fraudă fonduri europene Partida Romilor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare