Delicte

Furt de 50.000 de lei dintr-un autoturism

Furt de 50.000 de lei dintr-un autoturism…

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pun în executare astăzi trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și în județul Ilfov, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.


„Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 18 spre 19 ianuarie a.c., persoanele bănuite de comiterea infracțiunii ar fi sustras dintr-un autoturism aproximativ 50.000 de lei.
Aceleași persoane ar mai fi încercat să sustragă, în perioada decembrie 2023 – ianuarie 2024, mai multe bunuri dintr-un alt autoturism, pe care l-ar fi urmărit pe raza mai multor județe, folosind un dispozitiv de localizare”, a informat Poliția.
Două persoane au fost conduse la sediul unității de poliție.


Suportul specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov și Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button