Delicte

Femei sechestrate într-un apartament

Femei sechestrate într-un apartament

Poliţiştii din Timişoara au fost sunaţi de o femeie care vorbea în limba engleză şi care le-a comunicat că este sechestrată într-un apartament din oraș, fără să dea însă o adresă și fără ca autoritățile să mai poată lua legătura cu ea. Victima vorbea în șoaptă și în limba engleză, iar după accent oamenii legii au bănuit că apelanta este din Ucraina sau dintr-o țară arabă.

După ce a apucat să spună că este sechestrată, apelul telefonic s-a întrerupt. Polițiștii au încercat să ia legătura din ea, însă nu au reușit, așa că au început să meargă pe fir.

Au aflat cine este proprietarul telefonului mobil de pe care s-a sunat. Este vorba despre un cetățean sudanez, în vârstă de 28 de ani, pe care polițiștii l-au găsit pe o stradă din Timișoara.

I-au spus că-l suspectează de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate, iar bărbatul a recunoscut și i-a condus pe polițiști într-un apartament de la etajul 10 al unui bloc din oraș.

Acolo, pe lângă femeia care a sunat la 112, mai erau alte două tinere, dar și opt bărbați, toți din Sudan. Aceștia au fost conduși la audieri, iar acolo polițiștii au aflat că cele trei femei au fost sechestrate de un bărbat în vârstă de 44 de ani. Le ceruse 6.500 de euro în plus față de o sumă discutată inițial, pentru ca ele să poată ajunge în Germania.

Femei sechestrate într-un apartament. Acum, pe lângă lipsire de libertate, procurorii au deschis și un dosar pentru trafic de migranți. Potrivit Poliției, cele trei femei nu au fost victimele vreunei agresiuni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button