Delicte

Fals medic cardiolog, arestat preventiv în județul Brașov

Fals medic, arestat în județul Brașov. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează acte de urmărire penală, cu persoana cercetată în stare de arest, după ce ar fi înșelat mai multe persoane, cărora li s-a prezentat ca fiind medic cardiolog.


„Ancheta, pe care polițiștii au desfășurat-o în urma primirii unei sesizări, în care falsul medic ar fi primit suma de 7000 de lei de la o persoană, sub pretextul că îi va oferi tratament pentru afecțiuni locomotorii, a arătat că acesta ar mai fi înșelat anterior alte două persoane cu afecțiuni medicale, cărora bărbatul le-ar fi promis vindecarea, contra unor sume de bani sau bijuterii pe care le-a și primit de la acestea.
Astfel, investigațiile polițiștilor făgărăseni au dus la identificarea celui care pretindea că este medic, fiind un bărbat, de 36 de ani, din județul Dâmbovița”, a informat IPJ Brașov.


„Materialul probator existent în dosarul penal, în care erau cercetate acțiunile infracționale ale bărbatului a făcut ca falsul medic să fie reținut inițial pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în arestul IPJ Brașov, iar în cursul zilei de astăzi, 13 iulie a.c., a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Făgăraș, care a dispus arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, ca urmare a  săvârșirii a trei infracțiuni de înșelăciune”, a anunțat Poliția.


Cercetările sunt continuate la acest moment de către Poliția Municipiului Făgăraș, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând ca la finalizarea dosarului să fie propusă soluția legală corespunzătoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button