Delicte

Exclusiv. BRAŞOV. Spărgător de locuinţe condamnat definitiv, după ce a fost prins în acţiune pe strada Lungă! Bărbatul este recidivist

 
Bărbatul care a fost reţinut, apoi arestat preventiv, la începutul lunii septembrie a anului trecut, după ce a fost prins de un braşovean în timp ce dădea spargeri de locuinţe, a fost condamnat definitiv pentru faptele de atunci. Sentinţa definitivă a fost dată, ieri, de Curtea de Apel Braşov, după ce inculpatul formulase apel împotriva deciziei din 17 noiembrie 2015 a Judecătoriei Braşov. 
 
Andras Vasi a primit în primă instanţă 2 ani şi 7 luni de închisoare pentru furt calificat (persoană vătămată M.H.) şi 1 an şi 3 luni de închisoare pentru tentativă de furt calificat (fiind vizată chiar locuinţa persoanei care l-a prins, K.H.C.), apoi pedepsele au fost contopite şi s-a ajuns la 3 ani de închisoare (cea mai grea pedeapsă plus o treime din cealaltă). Mai mult, instanţa i-a reactivat un rest de 724 de zile de închisoare rămas dintr-o pedeapsă de 6 ani şi 6 luni primită în 2013, aşa că, în final, inculpatul s-a ales cu 4 ani, 11 luni şi 29 de zile de închisoare. Nemulţumit, el a declarat apel, dar Curtea de Apel Braşov a decis să-l respingă ca nefondat, ieri, şi să menţină sentinţa Judecătoriei Braşov. Decizia este definitivă. Inculpatului îi va fi scăzută din pedeapsă perioada de stat în reţinere şi arest preventiv, respectiv 31 august 2015 – 11 februarie.  
 
Amintim că, pe 31 august 2015, inculpatul a intrat fără drept în curtea unui imobil de pe strada Lungă, unde a încercat să pătrundă în locuinţa lui K.H.C., dar nu a reuşit, fiindcă uşa era încuiată. Astfel, şi-a ales altă locuinţă din imobil, de unde a reuşit să fure un telefon mobil şi un încărcător, apoi a fost observat de proprietarul primului apartament avut în vizor şi a fost dat pe mâinile poliţiştilor.
 
Pentru mai multe informaţii, CITIŢI ŞI:
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button