Delicte

Doi profesori s-au bătut în vestiarul școlii

Doi profesori s-au bătut în vestiarul școlii
Doi profesori de sport s-au luat la bătaie, după ce unul dintre ei ar fi întârziat la ore. Bărbatul ar fi început primul: pe lângă reproșuri, acesta i-a dat și o palmă colegei lui. În urma altercației, femeia a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Ambii au fost amendați de polițiști pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, scrie News.ro.

Incidentul a avut loc joi dimineață, în vestiarul școlii din Păulești, județul Prahova. Scandalul ar fi pornit de la faptul că profesoara de sport ar fi întârziat la ore. Supărat pe colega lui de catedră, profesorul de sport i-ar fi dat o palmă peste față. Femeia a fost cea care a chemat Poliția.

La data de 7 martie 2023, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că ar fi fost agresată fizic de către colegul său de muncă, în timp ce se afla în comuna Păuleşti. Din verificări, a reieşit faptul între cei doi, a izbucnit un conflict spontan generat de o nemulţumire a bărbatului, moment în care acesta ar fi lovit-o cu palma peste faţă, ulterior agresându-se reciproc”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare