Delicte

Doi copii au fost prinși conducând maşina mamei lor

Doi copii au fost prinși conducând maşina mamei lor.

Un băiat de 10 ani și sora lui cu un an mai mare au luat mașina mamei lor și au plecat la plimbare, joi dimineață, fiind opriți de poliție la mai bine de 300 de kilometri depărtare de casa lor din North Port, în Florida. Cei doi copii, dați dispăruți de familie, călătoriseră mai bine de 3 ore cu autoturismul, înainte să fie trași pe dreapta de agenți, conform FoxNews.

Aventura fraților s-a încheiat în momentul în care polițiștii biroului șerifului din Alachua, comitat al statului american Florida, au văzut un sedan alb care circula pe I-75 în Alachua – lângă Gainesville.

Era în jurul orei 3:50 dimineața, când agenții au tras mașina pe dreapta. Și, pentru că vehiculul fusese raportat furat, polițiștii au efectuat o „oprire a traficului cu risc ridicat”. 

Polițiștii au rămas șocați când s-au apropiat de mașină și au văzut cum din ea coboară doi copii. Băiatul de 10 ani era la volan, iar sora lui mai mare se afla pe locul pasagerului. Fotografiile de la fața locului postate pe Facebook de biroul șerifului arată momentul în care ambii copii ies din mașină cu mâinile ridicate.

Mama lor a refuzat să depună acuzații și a făcut drumul de trei ore până în Alachua, pentru a-și lua copiii. Într-un comentariu la postarea inițială, biroul șerifului a precizat și motivul pentru care cei doi frați au plecat de acasă. Se pare că s-au supărat pe mama lor pentru că le-a luat dispozitivele electronice.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button