Delicte

Descoperire macabră într-un cimitir

Descoperire macabră într-un cimitir. În incinta unui cimitir din localitatea bihoreană Spinuș au fost descoperiți un nou-născut și un făt într-o groapă acoperită doar pe jumătate.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Secției nr. 4 de Poliție Rurală Marghita, alături de polițiștii Servicului de Investigații Criminale, însoțiți de un medic legist din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Bihor, care au constatat că într-o groapă se află două cutii termoizolante, în interiorul cărora erau două cadavre umane, unul fiind un făt iar altul un nou-născut, informează IPJ Bihor.

În urma examinării medico-legale a cadavrelor, nu au fost identificate urme de violență. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a reieșit că, în urmă cu aproximativ o lună, o societate comercială, având ca obiect de activitate servicii funerare, ar fi ridicat cele două cadavre de la o unitate spitalicească din Oradea, iar, la solicitarea aparținătorilor, le-ar fi înhumat într-un cimitir din localitatea bihoreană Spinuș”, au anunțat autoritățile, potrivit bihon.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button