Delicte

Conducătorul unui ATV, urmărit de polițiști în județul Brașov

Conducătorul unui ATV a fost urmărit de polițiști în județul Brașov.
În prezent, el este cercetat de agenții Postului de Poliție Ucea pentru „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Conducătorul unui ATV…

„În fapt, la data de 16 ianuarie 2023, în jurul orei 13.45, polițiștii au procedat la executarea semnalului regulamentar de oprire conducătorului unui A.T.V., ce circula pe raza localității Ucea de Sus din județul Brașov, conducătorul auto nerespectând indicațiile polițiștilor, continuându-și deplasarea.
Polițiștii au procedat la urmărirea vehiculului în cauză, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune, conducătorul auto continuându-și deplasarea, ulterior oprind și abandonând A.T.V.-ul, iar în încercarea de a-și asigura scăparea, fugind în curtea unui imobil, iar ulterior în grădina acestuia, îndreptându-se spre extravilanul localității unde a fost interceptat de către polițiști.
Cadrele de poliție au stabilit identitatea conducătorului auto, acesta fiind un tânăr, în vârstă de 22 ani, din județul Brașov, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române au constatat faptul că vehiculul nu este înmatriculat”, au informat reprezentanții IPJ Brașov.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Tot ieri, polițiștii din județul Brașov au depistat un tânăr care șofa fără permis. Controlul a avut loc în jurul orelor 18.00, pe Calea Făgărașului din Brașov. Polițiștii au identificat la volan un tânăr de 22 ani, din județul Vrancea, care șofa fără a avea permis. Autoturismul îi fusese încredințat de proprietar, care era în mașină în calitate de pasager.
Polițiștii continuă cercetările. Dosarul penal este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button