Delicte

Condamnare la închisoare pe viață pentru uciderea soțului

  • nancy_3.jpg

Nancy Crampton Brophy, autoarea americană care a scris eseul „Cum să îți ucizi soțul”, a fost condamnată la închisoare pe viață pentru uciderea soțului ei, anunță CBS News. Sentința a fost pronunțată luni după ce la sfârșitul lunii mai un juriu a găsit-o vinovată pe femeie de uciderea soțului ei în 2018. Ea fusese arestată de polițiștii din statul american Oregon în septembrie 2018, aceasta fiind pusă sub acuzare pentru crimă și folosirea ilegală a unei arme.

Soțul acesteia, Dan Brophy, un bucătar şef în vârstă de 63 de ani, a fost împușcat mortal, pe 2 iunie, într-o bucătărie din Institutul Culinar din Oregon, unde era profesor, conform presei locale.

Judecătorul Cristopher Ramras a anunțat luni că aceasta va putea fi eliberată pe cauțiune după 25 de ani de detenție. Brophy are în prezent 71 de ani. Femeia se află în arest din septembrie 2018, iar la aflarea verdictului pronunțat pe 26 mai nu a avut nicio reacție vizibilă.

Citiți și:

A scris cartea „Cum să-ţi ucizi soţul”, apoi şi-a ucis soţul


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button