Delicte

Chirurgul brașovean Sorin Baloș, la un pas de sentință

Chirurgul brașovean Sorin Baloș este la un pas de sentință. El este judecat pentru infracțiuni de luare de mită. Dr. Baloș a fost prins în flagrant toamna trecută.

Astăzi, Tribunalul Brașov trebuia să se pronunțe în dosar, dar a amânat momentul.
Instanța „amână pronunțarea pentru data de 07.11.2022″, conform datelor de pe site-ul Tribunalului.

Medicul primar de chirurgie cardiovasculară, cu doctorat în medicină, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea a patru infracţiuni de luare de mită.

Chirurgul brașovean Sorin Baloș a fost prins în flagrant la începutul lunii noiembrie 2021, într-o clinică privată din Brașov, în timp ce lua mită pentru o operație pe cord deschis. Operația fusese efectuată asupra unei paciente în Spitalul Clinic Județean de Urgență.

Vezi și:

BRAȘOV. Chirurg trimis în judecată pentru patru infracțiuni de mită / A scăpat și de arestul la domiciliu, dar poate opera doar în privat


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] cu o oală, un brașovean a ajuns la spital. Bărbatul a fost lovit cu o oală în zona capului.Agenții din cadrul Secției […]

1 an în urmă

[…] Chirurgul brașovean Sorin Baloș, la un pas de sentință […]

1 an în urmă

[…] Chirurgul brașovean Sorin Baloș, la un pas de sentință […]

Back to top button