Delicte

Cărți de identitate false, descoperite la frontieră

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit asupra unor cetățeni din Republica Moldova, două cărți de identitate false, care urma să fie folosite în Germania şi Franța.

Cei doi cetățeni moldoveni, Ion T. și Maxim B., s-au prezentat la frontieră pentru a intra în ţară, ca pasageri în două mijloace de transport diferite. La control, în momentul solicitării documentelor de identitate, polițiștii de frontieră au găsit asupra celor doi bărbați de 39 și 27 de ani, ascunse și nedeclarate, cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor române, pe care erau imprimate fotografiile lor.

„Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentele în cauză sunt false. Cu privire la cele constatate, cei doi au declarat că au procurat cărțile de identitate de la conaționali, plătind suma de 150 de euro, fiecare și că urmau să folosească documentele în Germania, respectiv Franța, pentru a ocupa mai ușor un loc de muncă”, se menționează într-un comunicat remis de Poliția de Frontieră.

Cercetările continuă pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare