Delicte

Bucătar vedetă, prins drogat în trafic

Bucătar vedetă, prins drogat în trafic. Chef Foa, adică Florin Scripcă, jurat la emisiunea Masterchef, difuzată în trecut de ProTV, a fost capturat drogat în trafic, în Piața Charles de Gaulle, București. Maestrul a fost depistat pozitiv la două droguri: cocaină și canabis.Conform poliției, asupra lui Scripcă au fost găsite și „4 țigarete susceptibile de a conține substanță vegetală, cu miros înțepător”.

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 17:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 41 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a două substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. Totodată, polițiștii au procedat la efectuarea controlului corporal, iar cu această ocazie au fost găsite 4 țigarete cu marijuana.

A fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Florin Scripcă, pe numele său adevărat, a devenit celebru în România când a mai fost jurat al emisiunii ”Masterchef”, iar apoi a fost un participant activ în rețelele de socializare. Chef Foa și-a început cariera ca bucătar în Londra. A fost angajat o perioadă la compania de catering a celebrului bucătar Jamie Oliver, conform presei mondene.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button