Delicte

Brașoveanul care a atacat-o pe Laurette în camera de hotel a fost condamnat la închisoare și are de plătit despăgubiri

Brașoveanul care a atacat-o pe Laurette în camera de hotel a fost condamnat la închisoare și are de plătit despăgubiri.

Curtea de Apel București l-a condamnat pe Marian Tătic la 2 ani și 6 luni de închisoare, găsindu-l vinovat de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate. De asemenea, el este obligat să-i plătească 7.000 de euro cu titlu de daune morale. Judecătoria Sectorului 3 stabilise o pedeapsă mai mare și suma de 13.000 de euro ca despăgubiri morale, dar Curtea de Apel București a admis apelul declarat de inculpat. Decizia este definitivă. După eliberare, bărbatul va avea interzis să apropie de Laurette la o distanţă mai mică de 150 de m pe o durată de 5 ani.

Iată sentința Curții de Apel București:


Tip solutie: Admis apel
Solutia pe scurt: DP 302/A/În baza art. 421 pct.2 lit. a C. proc. pen. admite apelul declarat de inculpatul Tatic Marian împotriva sentinţei penale nr. 391/11.05.2023, pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 Secţia Penală, pe care o desfiinţează în parte, şi, rejudecând: Reduce pedeapsa de 2 ani închisoare aplicată inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violen?e, prev. ?i ped. de art. 193 alin. 2 C. pen. la 1 an şi 6 luni închisoare. Reduce pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate, prev. ?i ped. de art. 205 alin. 1 C. pen. la 2 ani închisoare. Menţine pedepsele complementare şi accesorii prevăzute de art. art. 66 alin. 1 lit. a, b, f, h, n C. pen., astfel cum au fost aplicate de către instanţa de fond, pe lângă fiecare pedeapsă principală. În baza art. 39 alin. 1 lit. b C. pen. contopeşte cele două pedepse principale, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 2 ani şi 6 luni închisoare în regim de detenţie. În baza art. 45 alin.3 lit. a rap, la art. 66 alin.1 lit. a, b, f, h şi n şi a art. 67 şi 68 alin.1 lit. c C pen. interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, dreptul de a fi tutore sau curator, dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme, precum şi de a se apropia voluntar de persoana vătămată Atindehou Nignon-Laurette-Innocencia la o distanţă mai mică de 150 de m pe o durată de 5 ani de la data executării sau a considerării ca executate a pedepsei principale. În baza art. 45 alin.3 lit. a şi alin. 5 rap. la art. 65 alin.1 şi 3 rap. la art. 66 alin. 1 lit. a, b, f, h şi n C.pen interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, dreptul de a fi tutore sau curator dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme, precum şi de a se apropia voluntar de persoana vătămată Atindehou Nignon-Laurette-Innocencia la o distanţă mai mică de 150 de m de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri şi până la data executării sau a considerării executate a pedepsei principale. Reduce cuantumul despăgubirilor la care inculpatul Tatic Marian a fost obligat către partea civilă Atindehou Nignon-Laurette-Innocencia, cu titlu de daune morale, de la suma de 13000 de euro la suma de 7000 de euro, la cursul echivalent în lei din ziua plăţii. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei apelate, care nu sunt contrare prezentei. Cheltuielile judiciare, în apel, rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronun?ată, prin punerea la dispoziţie prin intermediu grefei instanţei, azi, 08.03.2024.
Document: Hotarâre  302/2024  08.03.2024

Vezi și: BRAŞOVEANUL care ar fi bătut-o pe Laurette în camera de hotel, declaraţii incendiare despre mulatră

Laurette vrea să-i ceară despăgubiri brașoveanului care a bătut-o în hotel, motivând că i-a pătat imaginea

Update: Laurette, bătută la hotel de un brașovean?!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare