Delicte

BRAŞOV. Închisoare cu suspendare, în două dosare de lovire sau alte violenţe

Unul dintre inculpaţi a fost găsit vinovat şi de violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare

 
Doi bărbaţi trimişi în judecată pentru infracţiuni de violenţă, în două dosare distincte, au avut norocul să scape cu pedepse la închisoare cu suspendare.
 
Astfel, unul dintre bărbaţi, găsit vinovat de violare de domiciliu, distrugere, ameninţare şi lovire şi alte violenţe a fost condamnat de Judecătoria Braşov la 1 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare, având termen de supraveghere de 3 ani. Judecătorii au notat că bărbatul în cauză, Daniel Nelu I. a fost reţinut pentru 24 de ore în data de 29 mai 2014. Dacă sentinţa Judecătoriei va rămâne definitivă (există drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare), inculpatul va avea de prestat muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 de zile, în cadrul Primăriei Braşov sau a Atelierului MFC Braşov al Fundaţiei pentru promovarea sancţiunilor comunitare. Pe latură civilă, Daniel Nelu I. ar avea de plătit persoanei vătămate 20.000 de lei, reprezentând despăgubiri civile. 
 
În celălalt dosar penal, inculpatul, pe nume Liviu Adrian N., fără antecedente penale, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 4 ani, fiind găsit vinovat de lovire şi alte violenţe şi de inducere în eroare a organelor judiciare (2 infracţiuni). Şi în cazul său, există drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, iar dacă sentinţa va rămâne definitivă, va avea de prestat muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 de zile. În cazul său, victima nu s-a constituit parte civilă.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button