Delicte

BRAȘOV. Îmbrățișările pot face rău!

 

Un bătrân din județul Brașov le-a cerut ajutor polițiștilor, ieri, după ce a fost tâlhărit printr-o metodă care l-a luat prin surprindere.

Bărbatul de 74 de ani era în zona unei piețe din Făgăraș, când a fost abordat de un necunoscut și îmbrățișat brusc, în semn de salut. În realitate, individul s-a folosit de tactică pentru a-i fura portofelul.

„În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii au identificat autorul faptei, iar în baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Cercetările continuă pentru ”furt”, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

„Dacă aveți bani asupra dumneavoastră, tineți-i într-un loc greu accesibil. Evitați să ţineţi portofelul/ telefonul mobil/ banii în buzunarul de la spate al pantalonilor şi nu vă etalaţi în mod ostentativ banii. Evitaţi pe cât posibil zonele aglomerate. Atunci când staţi la rând, nu vă înghesuiţi şi nu permiteţi să fiţi înghesuit. Dacă în aglomeraţie vă simţiţi înconjuraţi de persoane dubioase, căutaţi să vă schimbaţi locul. Fiți circumspecți atunci când o persoană necunoscută se apropie prea mult de dvs, pretinzând că este o veche cunnoștință și insistă să vă îmbrățișeze!”, recomandă reprezentanții IJP Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button