Delicte

BRAȘOV. Căncescu solicită strămutarea dosarului în care este judecat împreună cu…

  • cancescu_3.jpg

Fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, solicită strămutarea dosarului în care este judecat alături de mai multe persoane, printre care se numără și fosta directoare a Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Virginia Martin.

Dosarul privește presupuse achiziții frauduloase.

Procesul pare să bată pasul pe loc la Tribunalul Brașov (vezi AICI), în condițiile în care au trecut mai bine de 4 ani de când Direcția Națională Anticorupție anunța trimiterea în judecată a inculpatului.

Cererea de strămutare este înregistrată la Curtea de Apel Brașov (vezi AICI), unde este stabilit termen la data de 20 iunie.

VEZI ȘI:

BRAȘOV. Amânare pentru decembrie și în dosarul în care Aristotel Căncescu este judecat alături de fosta directoare a Protecției Copilului, Virginia Martin / Sunt peste 4 ani de la trimiterea în judecată și dosarul este tot în primă instanță

BRAȘOV. Aristotel Căncescu, aproape 9 ANI DE ÎNCHISOARE / 7 ani de detenție și pentru Sebastian Grapă / Sentința Tribunalului…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button