Delicte

Bărbat de 70 de ani, prins șofând fără permis în județul Brașov

Un bărbat de 70 de ani a fost prins șofând fără permis, în județul Brașov. El a fost oprit pentru control ieri, în jurul orelor 13.45. Bărbatul circula pe DJ 103A, dinspre Vama Buzăului către Tărlungeni, când a fost oprit de polițiști.

„În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent principal Nadia Olaru.

Tot ieri, un bărbat de 77 de ani a fost prins șofând cu permisul suspendat. Controlul a avut loc în jurul orelor 8.30, în Făgăraș. Septuagenarul șofa pe str. 13 Decembrie, când a fost depistat de agenți.

Alți doi bărbați sunt cercetați pentru că au șofat sub influența alcoolului. Unul a fost oprit pentru control pe str. Zizinului din Brașov. Bărbatul de 64 de ani avea 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celălalt a fost oprit de polițiști în Tărlungeni. Tânărul de 24 de ani avea 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ambele cazuri au fost recoltate probe de sânge.

În fine, un tânăr de 20 de ani ar fi șofat drogat. Oprit pentru control aseară, în Rupea, el a ieșit pozitiv la metamfetamină.

„În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism”, a informat sursa citată.

În toate cazurile au fost deschise dosare penale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button