Delicte

Bărbat care a abuzat sexual o minoră, arestat pe aeroport

Bărbat care a abuzat sexual o minoră, arestat pe aeroport. Un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Laza, suspectat că în luna ianuarie a abuzat sexual o minoră în vârstă de 13 ani, a fost arestat preventiv.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul a fost prins în Aeroportul Otopeni când se întorcea din străinătate.

La data de 31 ianuarie 2023, Poliţia municipiului Vaslui a fost sesizată, de către DGASPC Vaslui, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 13 ani, ar fi fost victima unui abuz sexual, fiind indicat şi un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 42 de ani.

Bărbatul din comuna Laza, judeţul Vaslui, a fost depistat în Aeroportul Otopeni, pe sensul de intrare în ţară, revenind din străinătate.

Minora beneficiază de o măsură de protecţie dispusă de către DGASPC Vaslui”, precizează reprezentanţii IPJ Vaslui.
Suspectul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Bărbat care a abuzat sexual o minoră, arestat pe aeroport. Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în formă continuată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Plin de barbughey, plin.

Back to top button