Delicte

Autoturism tractat în condiții ilegale pe o stradă din județul Brașov

Un autoturism a fost tractat ilegal pe o stradă din județul Brașov, în condițiile în care nici bărbatul aflat în prima mașină, nici cel din a doua nu dețineau permis de conducere.


„La data de 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zărnești, în timp ce efectuau serviciul de monitorizare și control asupra traficului rutier, pe strada Brazilor din orașului Zărnești, au observat un autoturism care tracta, folosind o coardă textilă, un alt autoturism. Astfel, cele două autovehicule au fost oprite pentru control, iar cu ocazia verificării aspectelor de legalitate asupra documentelor, după ce au fost identificați cei doi conducători ai autoturismelor, polițiștii au constat că niciunul dintre aceștia nu posedă permis de conducere auto”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button