Delicte

Autoturism scos în trafic, în județul Brașov, cu număr de înmatriculare fals

Autoturism scos în trafic, în județul Brașov, cu număr de înmatriculare fals…

Agenții din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au identificat în trafic un bărbat care conducea autovehiculul cu numere false de înmatriculare.


„La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii au oprit un autovehicul, pe strada Uniunii, din municipiul Făgăraș, la volanul căruia se afla un bărbat, de 72 de ani, din municipiul Făgăraș, județul Brașov.
În timpul verificării documentelor autoturismului, în bazele de date ale Politiei Române privind înmatricularea vehiculelor, polițiștii au constatat faptul că numărul de înmatriculare montat pe autoturism este fals, în realitate acesta apartinând unui alt autoturism.


Polițiștii au mai stabilit că numerele reale ale autoturismului condus de bărbatul identificat în trafic i-au fost retrase de polițiști împreună cu certificatul de înmatriculare, ca urmare a unor alte abateri săvârșite la regimul rutier în cursul lunii septembrie”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Cercetările sunt continuate pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale carui placute cu numarul de inmatriculare au fost retrase”, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button