Delicte

„Atenție tuturor fetelor și femeilor…” / Mesajul care se rostogolește în social media de prin 2016

„Atenție tuturor fetelor și femeilor… Dacă plecaţi singure de acasă, de la școală, birou sau oriunde și vă întâlniţi cu un copil plângând care deține o bucată de hârtie cu o adresă pe ea, NU ÎL ÎNSOŢIŢI LA ADRESA ACEEA! Duceţi-l direct la prima secție de poliție din apropiere, pentru că acest lucru este noul mod de racolare al proxeneţilor!!! Avertizaţi-vă toate cunoştiinţele! Nu e o glumă!”, se arată într-un avertisment apărut, din nou – zilele trecute, pe rețelele de socializate, dar și pe whatsapp.

„Atenție tuturor fetelor și femeilor…”. De fapt, căutând în mediul online despre acest avertisment, primul rezultat a apărut în data de… 11 martie 2016, în Ziua de Constanța.

De asemenea, la începutul acestui an, mai exact în data de 25 ianuarie, refleqtmedia.ro a precizat pe această temă: „Acest avertisment a fost distribuit de mai multe persoane în mediul online, pesemne cu referire la o bandă de proxeneți cu strânse legături cu racheții ruși de peste Prut. Din informațiile noastre, Poliția a intrat pe fir și încearcă să identifice rețelele de răufăcători, însă prudența este cea mai sigură formă de protecție”.

Despre subiectul în cauză, puteți citi și AICI, cu răspunsul Poliției din Satu Mare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button