Delicte

Angajată de la DGASPC, acuzată că ar fi vândut un copil

Angajată de la DGASPC, acuzată că ar fi vândut un copil. O șefă de serviciu de la Protecția Copilului Sector 4 este acuzată că ar fi vândut un bebeluș unei familii din Ilfov. Potrivit Primăriei Sectorului 4, angajata a fost retrogradată și acum copilul și fratele său sunt în grija asistenților maternali.

Angajată de la DGASPC, acuzată că ar fi vândut un copil.. Informațiile au fost furnizate de Vișinel Bălan, fost vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție.

O poveste teribilă de negândit – o femeie care a fost încredințată să protejeze interesele copiilor vulnerabili ar fi făcut exact contrariul. În loc să ajute o familie nevoiașă și să prevină separarea bebelușului de aceasta, Doina Teodorescu, șef de serviciu Prevenirea Separării Copilului de Familie, din subordinea D.G.A.S.P.C. Sector 4 ar fi preluat bebelușul din maternitate și l-ar fi dat în grija unei familii înstărite din Ilfov. Surse apropiate din poliție spun că ar fi vorba de 10.000 de euro primiți de la familia respectivă.

Rog de urgență ministrul Gabriela Firea, Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse, alături de Primarul Sector 4 Daniel Băluță să intervină de urgență în acest caz. Din nefericire nu pot să mai am încredere în cei care gestionează leadership-ul D.G.A.S.P.C. Sector 4. Totodată, solicit în continuare demiterea Elenei Tudor, președintă la Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție” a scris Vișinel Bălan pe pagina de Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
3 luni în urmă

Ei…și!? Plăvanul a vândut mai mulți și uite-l președinte.

Back to top button