Delicte

Angajat al unei benzinării din Brașov, reținut pentru delapidare

Un fost angajat al unei benzinării din Brașov a fost reținut pentru delapidare. Bărbatul, care era dat în consemn, la frontieră, a fost reținut de polițiști, după ce a fost identificat la frontieră.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 4 Poliție au dispus reținerea unei persoane și introducerea sa în arest pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare. La data de 14 iulie polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Turnu-Arad au identificat, la punctul de trecere a frontierei, un bărbat pentru care polițiștii brașoveni au dispus anterior darea în consemn, întrucât acesta, în cursul anului trecut, din calitatea sa de angajat al unei stații peco, ar fi sustras încasările de peste zi și a cauzat un prejudiciu unității economice de peste 22.000 de lei”, a informat Poliția Județeană Brașov.


După identificare, în baza mandatului de aducere, suspectul a fost condus la unitatea de poliție din Brașov, pentru audieri. Ulterior, în baza materialului probator, a fost dispusă măsura reținerii celui în cauză pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov.


Cercetările sunt continuate la nivelul Secției 4 Poliție Brașov, sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale.

foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button