Delicte

Actor tânăr, condamnat la închisoare pe viață

Actor condamnat la inchisoare. Actorul canadian Ryan Grantham a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a pledat vinovat pentru uciderea mamei sale, Barbara Waite, în 2020. Ryan Grantham, în vârstă de 24 de ani, nu va putea face recurs pentru eliberare condiționată timp de 14 ani. Actorul și-a împușcat mama în vârstă de 64 de ani, în cap în timp ce ea cânta la pian, în martie 2020..

Am împușcat-o în ceafă. În clipele de după, ea ar fi știut că sunt eu”, a recunoscut actorul într-un clip video realizat cu camera lui Go-Pro .

După fapta, Grantham a cumpărat bere și cannabis pe care le-a consumat în timp ce s-a uitat la filme. Apoi a acoperit trupul mamei sale cu un cearșaf și s-a dus la culcare. Grantham a pus mătănii pe pianul mamei sale, apoi s-a urcat în mașină cu arme, muniție și cocktailuri Molotov. Si s-a îndreptat spre casa premierului Justin Trudeau.

Tânărul plănuia să călătorească peste 50 de ore pentru a-l ucide pe Justin Trudeau. Însă s-a răzgândit și s-a predat în Vancouver. Acesta le-a mărturisit procurorilor că și-a ucis mama pentru ca aceasta să nu fie martoră la asasinarea lui Trudeau. Fostul actor din Riverdale a transmis că regreta fapta și că își dorește să primească consiliere psihiatrică în închisoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button